неделя, 3 февруари 2008 г.

Тайните на аналния секс

НЯКОИ ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

ТАЙНИТЕ НА АНАЛНИЯ СЕКС

Подобрете качеството на вашия сексуален живот чрез съветите на Вашия секс пътеводител. Независимо дали сте начинаещ и се нуждаете от съвети за начинаещи или сте с многогодишен опит в гей секса, за нас ще бъде удоволствие да ви помогнем да повишите удоволствието в сексуалния ви живот.

Научете нови секс пози, технологии и начините да задоволявате себе си и партньора ви. Опитайте нещо различно още тази вечер и се забавлявайте.

Независимо дали си активен или пасивен, добре е да заделиш малко време, за да помислиш как да направиш аналния секс едно изключително преживяване за теб и твоя партньор.

Добрият анален секс – той не е сложен, колкото атомната физика, а е просто акт, с който всеки може да се справи. Дори и в жегата на момента всеки трябва да знае, че гей сексът е нещо неочаквано, приличащо на кръстопът, ако не желаеш просто поемащ по друг път, но ако предпочетеш да продължиш по този път, тогава трябва да се приготвиш за нещо необикновено.

Попитани какво значи добър гей секс, мъжете отговарят различно, според настроението си, от това дали ги питаме в бар или на улицата, а също и от това кой интервюиращ ги пита. Първите отговори са доста лаконични и са от типа на: “Аз и ти (интервюиращия) – това е добър секс”, “Аз го правя...за 100 лева на час”, “Виагра”, “Един голям пенис – това е най-важното” и стигат до “Един красив, тесен, девствен анус”.

Повторно попитани втори път момчетата вече отговарят, че наистина добър секс има тогава, когато: "Има чувства", "Има контакт между двамата", "Стига се до интимност", "Любов" - и да бъдем честни трябва да кажем, че всички отговарят, че партньора трябва да бъде красив: "Все още ти казвам, че харесвам красиви, тесни задници, но това не е задължително за едно добро прекарване".

Изследванията показват, че гей мъжете са, общо взето, са неспособни да определят какво точно е за тях страхотния секс. Това е така, както може да се предположи, поради отсъствието на ясни стимули от един или друг вид при гей секс общуването. Всички ние търсим любов, или ако тази дума ви се струва твърде силна, търсим някакво чувство, контакт, който да срути стените между нас. И когато няма чувство, няма разбиране, контакт, сексът, може да се каже, е малко по-хубав от занимания във фитнеса.

Правило първо - когато правите анален секс, винаги общувайте и правете всичко с чувство. Не изгубвайте съзнанието за чувства между вас - говорете, докосвайте се, местете се. Не попадайте в капана, лансиран напоследък, че сексът трябва да бъде откъснат от вашите най-интимни чувства.

Правило номер две - независимо дали пасивният партньор е девствен или точно обратното - има многогодишен опит - ще изпитвате удоволствие, независимо от "засегнатостта" на партньора ви.

Били ли сте някога пасивни? Той продължи ли да ви гали? Показа ли ви колко сте специални и как той се интересува от вас? И това продължи ли до кулминацията му? Или всичко е било все едно партньорът ви снимка филм за сърничката "Бамби"? Ако е това последното, ако не сте изпитали удоволствие, ако партньорът ви е бил груб, не мислите ли, че когато се връщате от банята, не би било добре той да си е заминал?

Най-общо казано голямо значение имат половите техники. Повече внимание, свобода и опитност са задължителни, за да бъдете уверени, че всичко ще бъде наред. Добре е да знаете позициите и да ги сменяте, но най-важното е това да знаете какво да правите! Аналният секс не е състезание. Трябва да знаете, че се влиза бавно - сантиметър по сантиметър, и когато усетите негативна реакция от партньора си - да забавяте. Помнете вие не сте на състезание и не се надбягвате с никого. Много е тънка линията между удоволствието и болката и познаването и близостта между двама ви имат много голяма роля за успешен акт.

Правило номер три - то е по-скоро въпрос - как комбинираме добрата техника и нуждата от един наистина качествен секс с това, че взаимно се обичаме и уважаваме с партньора си. Възниква въпросът - аналният секс не е ли някакъв вид неуважение към чувствата ни? Отговорът е очевиден - не съществува противоречие между анален секс и любов - вашите взаимни чувства са част от онази точка, в която вие ще усетите кулминацията в секса. Никога не забравяйте, че се обичате, правете секс, но нека от началото до края да се галите, целувате и само с любовта ще можете да сте докрай уверени, че всичко е наред и удоволствието е взаимно.

Няма гаранция, че сексът няма да стане "див" (и в това няма нищо лошо). Но за да стигнете до там, задължително трябва да преминете през няколко етапа. Започнете нежно, с много любовна игра и помнете, че миговете, в които водите партньора си към оргазъм, трябва да са изпълните с любов. Когато проникнете в него, спрете са малко. Не ставайте твърде агресивно-възбудени, защото така ще объркате партньора си. Започвайте пак, спирайте за секунди, сменяйте позите и поддържайте топлина между вас. Пълното доверие, личното чувство и любовта не са изключени от аналния секс, а са неотменни части от него.

Няма коментари: