неделя, 3 февруари 2008 г.

Как да правим стриптийз

Как се прави стриптийз

Ако романтична вечер за вас означава любов с приятеля ви, нека да има подготовка за това. Бутилка шампанско, черен хайвер, две запалени свещи – това несъмнено е хубаво. Но гвоздеят не вечерта да бъдете вие и вашето стриптийз - шоу.

Стриптийзът ще запали вашия партньор и, ако човекът, пред когото ще се събличате, е дългогодишен ваш партньор, това ще ви помогнете огънят между вас да стане отново бушуваща стихия.

Светлина

Осветлението в никакъв случай не трябва да бъде пренебрегвано. Жълтият, розов или оранжев нюанс на лампата ще даде на вашата кожна еднородна красива сянка, докато неоновите лампи са добри, само ако искате да ужасите някого.

Температура

Не е под седемнадесет градуса. Кожа настръхнала като на гъска е красива само ако е на Коледната маса.

Чорапи и обувки

Дори и най-добрите стриптийзьори не успяват да свалят чорапите си еротично. Най-добрият вариант – отървете се от тях предварително.

Панталони

Професионалистите имат панталони, които се откопчават лесно и с едно замятане се свалят това са специално отрязани панталони. Ако вие нямата такива, то сложите обикновени, които лесно се свалят.

Ризата

Бавно и с вкус разкопчайте копчетата : след първото отворете яката, така че да се виждат голите ви рамене. Главното нещо – на забравяйте да гледате партньора си в очите.

Колан

Нека да не бъде стегнат и да е вкаран само в няколко халки на панталоните. Свалете го с едно движение и преминете с него през тялото на партньора си.

Бельо

Има два начина – или бавно, сантиметър по сантиметър (когато сте лице в лице) или наведнъж с рязко движение, когато сте обърнати с гръб. Като свалите бельото го хвърлете на приятеля си, но не в ръцете му, а на земята до него, нека да се наведе да го вземе – тогава отидете при него.

Няма коментари: