неделя, 3 февруари 2008 г.

Секс сред природата

Секс сред природата

Кой не мечтае да прави любов на няколко хиляди метра височина, на брега на морето, в река и къде ли още не? Нека да експериментираме. Според щатските изследователи 70% от хората, казват че най-запомнящият се за тях секс е бил на някакво нестандартно място. Вълнението да не би да бъдат хванати зарежда хората с много силни чувства и емоции и предава на момента силно еротика, като страстта достига до небивали висоти.

Баня или сауна

Горещата пара, топлите и блестящи тела няма как да не ви накарат да се възбудите. Защо да не правите любов тук? Но само внимавайте, защото от високата температура, страстта и възбудата може да пострада сърцето, дори и на младите хора. Затова е най-добре след като веднъж сте "пламнали" да отидете на някое по-прохладно място - плитка река или езеро би свършило идеална работа. Гарантирано е получаването на запомнящ се оргазъм.

Влак

Успокояващото почукване на колелата на влака няма как да не заредят всекиго с романтика. И ако не ви се спи начина да мине времето на пътуването е само един - секс.

Полюляването на влака също е добре дошло за ритъма, който ви трябва. Удобно място е масичката, закрепена до стената - в никакъв случай не отивайте във вагонната тоалетна – там хигиена е нулева.

Автомобил

Пак според същото щатско изследване една трета от гей момчетата правят за първи път секс на задната седалка на автомобил. Миризмата на кожа и на бензин завъртат главата не по-зле от чаша вино.

От какво може да се притеснявате? Ако прозорците на колата не са затъмнени, по-добре да изчакате падането на нощта. Добре би било, ако седалката на колата може да се дава назад, защото при анален секс, когато момчето е седнало на бедрата ви, е доста неприятно да си удря главата в тавана. Винаги спускайте ръчната спирачка, защото е доста неприятно в най-неподходящия момент да тръгнете надолу по склона.

Самолет

При височина 10000 метра всеки ще затаи дъх. Под вас минават морета, планини и гори, а вие се прегръщате. Трябва да забравите, че може да спрат двигателите, да попаднете в зона с турбуленция и за терористи. Ако пътувате с още хора е най-добре да се оттеглите в тоалетната.

Гора или поле

Шумоленето на листата, свежият въздух, песента на птиците, разсеяната слънчева светлина - това настройва всеки на романтична вълна. Легнете под някой вековен дъб направо върху копринената трева. Миризмата на горски цветя ще замае главата ви а допирът на топлата земя ще ви зареди със страст.

От какво може да се притеснявате? От разните мушички, комари и други твари могат да ви ухапят по доста деликатни места. Ако имате близка среща с някой трън или сте легнали под иглолисто дърво - това би било болезнено. Срещу комарите използвайте препарати, които да не са отровни за хората. Също така будете сигурни, че в горичката, където отивате няма неочаквано да се появят билкари или гъбари.

Морският бряг

Изберете някой закрит залив, където няма да може да ви види някой. Шумът на разбиващите се вълни, писъкът на чайките и топлото галещо слънце са може би най-добрата комбинация за една шеметна любов. Ако няма наблизо пясъчен плаж, идеално място са и скалите. Пазете се от раци, прекалено амбициозни гларуси, рибари и всякакви други морски създания.

В секса има четири основни положения – изправено, на колене, седнало и легнало. Най-широко разпространени са позите в седнало и легнало положение. Това, в коя поза ви е най-добре зависи в голяма степен в разликите във височините на двамата ви. Например, ако единият от любовниците е едър и висок, а другия е не дотам такъв, то някои пози биха причинили доста неудобства.

Какви пози харесвате лично вие зависи както от вашето телосложение, така и от личните предпочитания. Например не е изключено да ви харесва секс върху столове, където сядате един в друг. Бъдете приключенци – изпробвайте всички пози и изберете тези, които ви устройват най-много и при които усещате максимума в удоволствието.

ВНИМАНИЕ!!! При всички пози абсолютно задължително е използването на презерватив!!!

Няма коментари: