неделя, 3 февруари 2008 г.

Целувката

14 вида целувки

1. " Нежност" - езикът гали неговите устни. Удоволствие и лесен контакт.

2. "Равен" – притискате езика на партньора между своите устни и докосвате върховете на езиците си

3. “Целувката на" купата" – докосвате с език мястото зад ушите и дишате нежно в ухото му

4. "Битката на устите" - неговата уста прави полукръг, двамата се смучете, като леко хапете устни, но бъдете предпазливи - импулсът на страстта може да ви накара да отхапете устните си.

5. " Игриво" - леко хапете устните на партньора. Движите езика по устните му.

6. " Целувката на зъбите" - със страстен импулс смучете един зъби, накланяйте неговата глава изцяло все по надолу и по надолу.

7. “Целувката на езика" - взимате езика в устата си и започвате със зъби да го смучете. Партньорът ще се стреми да вкара езика си по-навътре в устата ви, а вие ще го бутате нежно с език и леко ще стискате със зъби.

8. “Целувка за лека нощ” - лека целувка върху устата, бавно едните устни докосват някой зъб. После се стараете да не оставите недокоснато място върху устните.

9. “Езикът на мелницата" – притискате се силно един в друг, така че целувката да стане дълбока

10. “Целувката на слънчевите лъчи” – целувайте се по вътрешната страна на дланите, по китките, нагоре по ръката. Устните нежно се плъзват по кожата, а езикът докосва с връхчето си местата, по-които минавате.

11. “С поглед нагоре” – езикът нежно и бавно докосва небцето на другия.

12. “Венчелистче” – започва с целуване на долната му устна и продължава навътре към вътрешната страна на бузите, главата му се накланя назад.

13. “Игра” – първо трябва да “завземам” устната на другия като се бутаме с езиците. Който спечели целува върха на носа и брадичката на другия.

14. ”Страст”- целувки по цялото тяло. Целувайте първо по брадичката, адамовата ябълка, по гърдите и зърната, отляво и отдясно на гръдния кош, корема, вътрешната част на бедрата, дупето. Целувайте извивките на ръцете, краката, коленете.

Няма коментари: