неделя, 3 февруари 2008 г.

Местата, на които правим секс

Най-добрата обстановка

Начините да превърнем сексуалния си живот, като взет от някой филм.

1. Около половината гейове правят секс на леглото, под одеялото. Да сте видели нещо такова в някой филм – не! Там актьорите се любят на невероятни места – билярдни маси, поляни, че дори и на покриви, защо да не направите като тях?! Смененото място действа като афродизиак и увеличава възбудата до доста високо ниво. Спалнята в голяма степен се приема като място за почивка и сън и затова дори да живеете в малка квартира се огледайте и е сигурно, че ще намерите кътчета подходящи за вас.

2. Доказано е, че 95% от мъжката възбуда се дължи на това, което вижда! Затова включете осветлението – енергото няма да ви се сърди – и се наслаждавайте на телата си.

3. Не мълчете! Говорете, но не празни приказки или това какво ще закусвате на сутринта, ами приказки, които ще ви възбудят още повече – вие си знаете кои точно ви харесват. Нещата могат да варират от нарицателни за малки животинчета до груб селски език, каквото ви харесва. Психолозите казват, че думичките, които си казвате се записват в съзнанието и следващия път, когато ги чуете автоматично ще си спомняте за секса и това ще ви възбуди силно. Например ако партньорът ви казва зайче, другия път като гледате “Бъгс Бъни” ще ви се приискат разни работи.

4. Не лежете голи като пищови! Доказано е, че дори един малък аксесоар възбужда много повече от напълно голото тяло – някакво бижу за врата или еротична прашка, която да не се сваля, каквото и да е, то накрая може да се махне, но свалянето може да бъде еротично и много приятно.

5. Много голям процент правят секс на тъмно; 21 % правят любов при включената лампа, само няколко процента на свещи (страхотна идея!!!), 7 % - предпочитат ярко осветление или секс през деня. Много добра идея е осветление издържано в синьо или червено – така ще ви се струва, че имате маски и ще подчертае някаква страхотна екзотика, наистина много добра обстановка. Ако използвате стаята не само за любов и не искате да сменяте осветителните тела от прозрачни в цветни – лесно ще бъде, ако просто намерите някаква нощна лампа и в нея сложите някакво цветно осветително тяло. Червеното, при попадане върху ретината увеличава напрежението на нервните влакна. Не случайно повечето секс заведения за издържани в червено (споменете си и за улицата на червените фенери в Амстердам, Нидерландия).

Няма коментари: